Fysiske rammer

Vi har en stor legeplads på omkring 11.000 m2 midt i Årslev by tæt på parker og søer. På vores legeplads er der plads til udfoldelse. Indenfor har vi 3 stuer. På begge stuer er der rum hvor børnene kan boltre sig, lege stille og være kreative.

Udendørs

Vores legeplads på 11.000 m2 består af mange forskellige steder, hvor børnene kan udfolde sig.

Vandbanen er et centralt sted for børnene. Vandbanen er genbrugsvand.

Vi har flere bakker, som bliver brugt til forskellig leg. Om vinteren er der gode muligheder for at kælke på bakkerne. Der er både store og små bakker til dette.

Vi har en "skov" som bliver brugt til mange forskellige lege, og hvor der er træer, som børnene kan klatre i.

Indendørs

Vi har 2 stuer i børnehaven og 1  i vuggestuen. Stuerne kalder vi Løbelinsen, Springbønnen og Trilleærten.

På både Løbelinsen og Springbønnen er der hvert et rum, hvor børnene kan boltre sig. På Løbelinsen er der et puderum, og på Springbønnen er der er et motorikrum med klatrevæg og ribbe. 

Vi har mange små "rum" på begge stuer og forsøger at skabe rum, som børnene kan lege i uforstyrret. På Løbelinsen er der et kreativt rum, hvor børnene kan lege med perler, modellervoks og andre kreative muligheder.

Køkkenet

Vores køkken er indrettet, så børnene kan være med til at lave den mad, vi skal have. Om tirsdagen laver vi suppe over bål, så der rykker køkkenet og børnene ud omkring bålet. På den måde bliver vores madordning en del af vores pædagogiske arbejde.

Børnene er både med til at skære frugt til formiddagen og med til at lave middagsmaden.